Posts From March, 2013

Rozebírání karoserie 

To bylo pro mně hrozně složité, nikdy jsem nedělal nic tak velkého..rozebírání jako takové je jednoduché, ať se jedná o kolo nebo tak velké auto jako je moje El camino, ale strach z toho, že nebudu vědět, jak vše složit a dát do fungující podoby mě přepadá i teď.

Jednotlivé části šly velice dobře..elektroinstalace ta tam připomínala chaoz. Z auta jsem sundal blatníky, podběhy, přední čelo, kapotu a dveře, ty jsem uložil na delší dobu pod střechu do skladu.

  

Posted by Dzun Wednesday, March 20, 2013 9:11:00 PM

Vyndání motoru 

 

 

Posted by Dzun Tuesday, March 19, 2013 9:13:00 PM

Jízda 

 

 

Posted by Dzun Monday, March 18, 2013 9:00:00 PM

Oživení 

aneb jak Roman Valenta měl vypít svoje hovno

Následující dva dny po dovozu jsme se Sváťou oživili camino... to, co jiní nedokázali nebo nechtěli udělat se povedlo! Camino vrčelo a pak i dokonce jelo, zážitek to byl fascinující a já měl radost.

 

 

 

díky Sváťovým znalostem se takhle mohl vyčistit výfuk.

 

P.S.: Jenže Roman Valenta své hovno nevypil.

Posted by Dzun Monday, March 18, 2013 8:17:00 PM

Jak si mě našlo Camino a já si ho vzal domu 

Asi po druhém svezení v Capricovi jsem pochopil, že další kroky po renovacích motorek by mělo být auto..auto z USA..už ani nevím, jak jsem přesně našel Camino, myslím, že si našlo mě..vím, že se objevilo na webu sauto.cz..první odeslání inzerátu směřovalo ke Sváťovi a následně telefonát, kde jsme se domluvili, že do známého Pelechova pojedeme.

foto z inzerátu

foto z inzerátu

 

Návštěva proběhla 12.4.2011 a předčilo to očekávání, které se přeměnilo v závazné zamluvení. Za měsíc a kus jsem byli plni elánu a nakládali Camino na cestu domu!

Vím, že to byla sobota a když jsme přivezli Camino domu, tak Roman Valenta řekl že, když auto pojede, vypije svoje hovno. Jak to dopadlo se dozvíte příště...

 

Posted by Dzun Sunday, March 17, 2013 7:02:00 PM