Posts From January, 2020

Všechno začalo v Bohemian Uplands 

Už jste někdy slyšeli termín Bohemian Uplands? Pokud ne, tak vězte, že je to anglické pojmenování pro České středohoří. Krásný to kousek kopcovitého severočeského kraje, kde si řeka Labe hledá svoji cestičku ven z Česka do Němec. V tomto kraji se tenkrát v prosinci léta páně 2006 objevilo oranžové Chevrolet Camaro 1979. Tato událost navždy a kompletně ovlivnila směřování mého budoucího života. Stalo se také inspirací pro postupnou obměnu vozového parku a její harmonizaci ve směru ku značce Chevrolet. Vlastnictví těchto aut mi pomáhá získávat spoustu nových zkušeností a technických zručností, o kterých jsem v onom roce 2006 neměl ani zdání. Díky těmto autům jsem taktéž pronikl do zajímavého a komplexního světa moderní autodiagnostiky.

Toto všechno mne nasměřovalo k nedávnému založení neoficiální entity nazvané Bohemian Uplands Garage, která nyní zatřešuje všechny aktuální domací auto-projekty. Pod touto značkou jsem začal vytvářet také videa na YouTube a stal se ze mě velký a slavný YouTuber, mající v současnosti cca 500.000+ odběratelů a generující zisky 30-50 tisíc měsíčně.

No dobře, a teď zpátky na zem 😁

Budu rád, když se podíváte na můj mladičký a maličký YouTube kanál, který mi generuje ztráty +-10 tisíc ročně za technické vybavení a stovky hodin práce ve střižně 😇 Například v posledním videu představuji trochu historie, současnosti a budoucnosti projektu Orange Express, který přes léto 2019 poněkud zezelenal.

Posted by Honza N. Wednesday, January 15, 2020 12:48:00 PM